Drömmens värld

 
Visioner med ett klart budskap

 

      

 

 

 

Andlighet

 
 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ibland drömmer man något utöver det vanliga. Drömmen biter sig fast och lever kvar i klart minne, kanske under resten av ens liv. Många klardrömmar tycks handla om framtiden. Det märkliga är att åratal kan förflyta innan drömmen manifesteras i den fysiska dimensionen.
 


Jordbävningen

Jag drömmer att jag står på stranden och ser ut över havet. Plötsligt kommer en enorm jordbävning och marken börjar svaja våldsamt. Jag ser hur vattnet liksom ”kokar” i kaotiska vågor. Samtidigt stiger två väldiga vulkaner upp ur havet. Perspektivet förändras och nu ser jag ett tåg som spårar ur och kraschar rakt in i någonting. Människor springer omkring och är utom sig av skräck. Ännu ett nytt perspektiv, en anpassning tycks ha skett. En mängd gatuförsäljare har dykt upp och det som gäller är byteshandel. Drömmen slutar.
 


Jättevågen

I den här drömmen tar jag Vaxholmsbåten ut till vårt sommarställe på en skärgårdsö, min syster tar emot mig. På vägen upp till stugan uppstår en mindre jordbävning och vi kastas omkull. ”5,5 på richterskalan”, säger jag tvärsäkert till min syster. Perspektivet förändras och nu är jag uppe på berget där vår stuga ligger. Nu rullar en jättevåg in utifrån havet, den är ofattbar, jag uppskattar dess höjd till ca 100 meter. Vid öbandet utanför huvudön börjar vågen bryta. Nu sker ett hopp i tiden, vågen har dragit förbi men vattenytan har stigit ca 20 meter och är nu i jämhöjd med stugan uppe på berget. En del båtar flyter runt lite melankoliskt. Drömmen slutar.

En liknande drömsekvens med ”före och efter” men utan våg handlar också om att vattenytan stiger. Vi hoppar runt på olika vrakspillror och försöker åstadkomma någon slags ordning. En intressant detalj här är att klimatet plötsligt har blivit tropiskt och att vattnet är varmt.

En annan ”före/efter-sekvens” handlar om att levnadsförhållandena har ändrats radikalt. Det gamla livet är borta och det är ont om mat. Men vi överlever på vegetarisk kost; rotsaker, lök och potatis, tillagat utan några som helst krusiduller. Det fungerar!
 


Eldklotet

I drömmen är jag på besök i mitt föräldrahem. De andra är på väg till en fest men jag har inte lust. Istället tittar jag oavbrutet mot horisonten med en kikare. Ett avlägset objekt närmar sig; är det en asteroid? Nu sker ett hopp i tiden, jag är utomhus. Plötsligt kommer bara detta enorma jätteklot farande, parallellt med horisonten men långt upp på himlen. Det ser ut som ett runt berg av eld eller flytande lava.

 

Samtidigt fräser flera jättestora mereoritklumpar förbi. Jag ser att det brinner våldsamt på avstånd i riktning mot staden. Ufoskepp dyker upp som från ingenstans. Det märkliga i sammanhanget är min förvissning om att det inte rör sig om utomjordingar. Detta är människor som av någon anledning åker runt i ufos. Drömmen slutar.
 


Planetsystemet

Jag drömmer att jag sitter utomhus i en stol med ett barn i famnen. Vi är på jorden, troligen är jag till åren kommen. Vi ser ut mot havet och horisonten, den blå färgen är oerhört djup och vacker. På himlen syns ett fullt utvecklat planetsystem med stora klara gulaktiga planeter, det är inte vårt eget system utan ett nytt. Hela tiden när vi sitter där svischar lysande ufos omkring på himlen och vi blir mycket upplivade. Jag förklarar för barnet allt vad vi ser. Någon ropar på mig och jag reser mig med möda, det är någon daglig syssla som behöver tas itu med. Drömmen slutar.

I en uppföljande dröm befinner jag mig i en stadsliknande miljö och tittar upp mot himlen. Jag ser nu ännu ett planetsystem men denna gång är planeterna silverfärgade. Situationen är märklig, i drömmen tilltalar jag en person och säger: ”Just det här drömde jag om för inte så länge sedan.” Nu i efterhand ser jag min första dröm något annorlunda. De gulaktiga planeterna är troligen vårt eget solsystem med sin gula sol. De silverfärgade planeterna representerar istället det nya som skall komma. Vi lever i ett dubbelstjärnesystem, en ny sol skall tändas och dess ljus skall stråla vitt som silver.
 


Rymdkolonisterna

Jag är i ett drömliknande tillstånd. Utomjordiska människor ”plockar upp” mig i sin farkost. Jag är inte där i fysisk form utan befinner mig troligen i en subtil kropp av något slag. De utomjordiska ser ut som människor av ”nordisk typ”, ljust skinn och hår. Jag får behandling/healing av något slag, man placerar några underliga fyrkantiga föremål ovanpå mina händer. Skärrad som jag är av Whitley Strieber’s skildringar av ”abductions”, för jag världens liv och ropar efter bedövning. Men ”mina” utomjordingar skrattar gott åt mig (och med mig) så jag inser på en gång att jag kan vara fullkomligt säker och trygg.

Vid ett annat tillfälle får jag veta att jag, inför en undersökning, måste ”klä av mig naken”. Jag svarar att det inte är något problem men det hela visar sig vara en något annorlunda situation. Det är nämligen själva ”hudkostymen” som skall av och inte kläderna. En stund senare ligger jag på sida men jag befinner mig endast i mitt skelett. I en maskin vid sidan av mig hänger min hudkostym uppkopplad med många pumpande slangar och mojänger. En ”sjuksyster” gör noggranna mätningar av mitt skelett. Jag får veta följande: ”Vi har visserligen dina mått men det är viktigt med detaljerna.” Visionen slutar.

Att jag kallar dem rymdkolonister har att göra med deras sätt att leva. Vid något tillfälle har jag fått reda på att de inte är bosatta på någon speciell planet. Deras (enorma) rymdskepp tjänar som moderplanet och de arbetar med att betjäna andra och Universum. De har inte visat mig mycket av sitt skepp (som jag kommer ihåg) men jag minns en detalj. De visade en vägg som vid behov kunde materialiseras resp. dematerialiseras, mycket spektakulärt.
 


Ett varsel

I drömmen är det kväll och jag är utomhus. På himlen syns ett stort stoftmoln med planeter och en del lysande objekt. Då tänder någon utebelysningen så att man inte längre kan se klart. En nyhetssändning går ut med ett omvälvande budskap. Det framgår inte tydligt vad det är men uppenbarligen är nyheten mycket svår att bära för människor blir fullkomligt uppgivna och struntar i allt. Det framläggs kritik, kanske borde man avstått från att delge folket den tunga insikten. Ett par personer står vid en uppsatt karta och läser något som står skrivet på uppritade omloppsbanor. Det är ca tre banor ritade i rött, en är heldragen och de andra är streckade.

Det sker ett hopp i handlingen och nu är jag i ett hus. En person som jag känner kommer fram till mig och säger: ”Jag är sjuk, jag har fått mjältbrand.” Personen visar upp sitt ena lår som har röda strimmor. Oroligt ser jag efter på mig själv och upptäcker mycket riktigt att även mina ben har ilskna rodnader. Det är först när drömmen slutat och jag vaknat som jag reagerar över sjukomens namn.
 


Flammande himmel

Jag drömmer om ett flammande objekt som uppfyller himlen i ett visst väderstreck. Lågorna som skjuter ut är mestadels röda men övergår ibland i andra färger. Solens gula ljus blandas med en ton av rött. Den officiella förklaringen går ut på att det är en av våra kända planeter som ligger bakom fenomenet. Vi förväntas lite till mans att inte ta notis om det som sker. Men någonting får mig att tolka objektet annorlunda. Jag vänder mig till en bekant, pekar ihärdigt mot det flammande röda och framhärdar bestämt: ”Det är Nibiru vi ser.” Mitt uttalande möts med skepsis och vänligt överseende.
 


Atomkriget

Dröm om sviterna efter ett atomkrig. Vi håller till i en stor källarlokal och är rädda för de scener som väntar oss när vi går ut. Kommer människor att vara sargade och brända bortom igenkänning? Vi täcker oss med skyddande kläder så gott det går. Jag får kritik för att jag tar en helt ny jacka, den kommer ju bli förstörd. Jag försöker uppmana människor att gå ut två och två och hämta in skadade.

 

Det blir inte så, alla går ut hur som helst, kanske är det ont om mat. Här sker ett litet hopp i drömmen, vi är utomhus. Trots den svåra situationen ordnar vi en improviserad fotbollsmatch för att om möjligt lätta upp stämningen. Vi spelar och har trots allt ganska kul men avbryts av att regnet kommer. De flesta tar lätt på faran men jag springer som i panik för att komma under tak, inte bli blöt. Är det radioaktivt stoft i atmosfären som faller ner med regnet?
 


När jorden välte

Denna dröm utspelar sig i mitt barndomshem men platsen saknar egentligen betydelse. Mitt i natten vaknar jag (i drömmen) av att någonting är fel. När jag tittar ut genom fönstret ser jag månen röra sig upp över och ner under horisonten i en gungande bana; jag ser rörelsen i ett uppsnabbat tempo (liksom i ett sammandrag). Jag förstår då att någonting har skett som påverkar jordaxelns riktning, allting rör sig och även min balans tycks vara påverkad. Snabbt men fumlande springer jag in till en bekant i rummet bredvid och säger åt henne att vara försiktig för jorden är ur balans.

 

Senare när vi kommit ut i trädgården försöker vi avbilda solen genom att göra ett hål i en kartong och projicera bilden på ett pappersark. Men jorden wobblar ännu och vi försöker nu mäta vinkeln som jorden förskjutits med. Det visar sig vara nästan ogörligt men känslan är ändå att vinkeln understiger 45 grader. I det här skedet av drömmen tycker jag mig även se den kosmiska påverkan som fått jorden att börja vingla; det är en samling planeter som i tät formation närmar sig på himlen. Här slutar drömmen.
 


Jordiska utomjordingar

En kort dröm ur medeltida miljö där dåligt beväpnade spillror ur folket försöker klara sig av livets nödtorft men ändå samla ihop sig inför ett annalkande anfall från fienden. Så hörs alarmropet; ”utomjordingarna är här”, men det är inte alls några utomjordingar, det är korsriddare och deras dräkter är vita och röda. Nu dyker de upp vid horisonten, de går på linje och deras antal är oräkneligt.

 

Några enheter ur folket blir nervösa och öppnar eld mot korsriddarna, det blir signalen till den främmande armén att gå till våldsamt anfall, man ser deras långa lansar framför hästarna. Folkets försvar bryts ner som strå, de har inte en chans att kunna stå emot. Men drömmen avbryts och utgången av striden kan inte urskiljas.
 


Slutstriden

En Tolkieninspirerad och trösterik dröm i en tid då kompakt mörker råder: Den slutliga striden mellan mörkrets makter och de rättfärdigas skaror har inletts, av någon anledning utspelar sig det hela i havsmiljö. De rättfärdiga har samlats för att utkämpa en sista strid men det är en tilltufsad arme i bräckliga farkoster. Eliten och det falska prästerskapet drar fram på havet, klädda i vitt och rött. Deras seger är säker, ingenting kan stå dem emot.

 

Men nu förändras perspektivet; enorma örnar (flygande farkoster) sveper ner från himlen. De slår ner på eliten och det falska prästerskapet och inte en enda av dem kommer undan. Nu lyfter mörkret från världen, de rättfärdiga har vunnit en oväntad seger och den sanne kungen över mänskligheten flyger i triumf över vattnet. Ett budskap framförs från de räddande änglarna: God morgon! Det är en ny och strålande tid!


 

 

Tillbaka